Maarssen, 24-02-2021

Een iMac die traag opstart kan echt niet meer.. wachten bij het koffiezet apparaat tot-dat je computer opgestart is moet passé zijn. Vaak komt dit doordat u (onbedoeld) programma’s installeert die niet gebruikt worden maar toch tijdens het opstarten van uw computer opstarten en veel vragen van uw CPU, Intern geheugen of andere onderdelen.

Om ervoor te zorgen dat u de maximale snelheid uit uw computer of iMac haald voeren wij een computer APK uit. We schonen uw computer op en voeren uitvoerig onderhoud uit. Opstart processen worden onder de loep genomen en waar nodig terug gebracht tot enkel de essentiele software.

Onnodige software wordt verwijderd en logbestanden worden opgeschoond. Het besturingsysteem, stuur programma’s en overige software applicaties die u wel actief wordt gebruikt wordt geupdatet en geoptimaliseerd.

Omdat veel gebruikers zich er niet altijd van bewust zijn waarom je juist wel moet updaten stellen wij dit automatisch in. Eveneens het defragmenteren van uw harde schijf en andere onderhoud activiteiten.

Vandaag hebben wij ervoor gezorgd dat een traag functionerende iMac onderhanden genomen door een Computer APK uit te voeren met als resultaat dat deze weer snel opstart en snel in gebruik werkt. 

Houd uw computer, tablet of telefoon en iMac up to date!

Hiermee zorgt u ervoor dat uw mee gaat met de laatste wijzigingen, beveiliging en optimalisatie. Daarnaast ligt de ontwikkeling van software applicaties als Whatssapp, Netflix en andere applicaties. Deze software ontwikkelaars stoppen op zeker ogenblik met de ondersteuning van een verouderd besturingssysteem met als gevolg dat uw applicaties niet meer werken of veilig is.

Kies er daarom voor om uw apparaat regelmatig te updaten en te onderhouden.

Computer APK? Wij Bellen Je Graag Terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

5 + 3 =