Internet aansluiten Maarssen Internet aansluiten of thuisnetwerk opzetten

Wij zorgen er voor dat je verbonden bent: Een netwerk dat wel werkt daar streven wij naar! Het begint allemaal met de internetverbinding en eindigt bij de computer, laptop, smartphone of tablet. Internet Netwerk installeren? Wij helpen je graag met het aansluiten, verbeteren of ontwerpen van een uitstekend thuisnetwerk.

Internet Netwerk installeren

Wij komen bij je thuis om je verder te helpen bij het aansluiten van de internetverbinding of netwerkconfiguratie. Naast het verhelpen van problemen kunnen wij je ook helpen bij het optimaliseren en inrichten van het netwerk zoals bijvoorbeeld een WiFi-verbinding met een uitstekende snelheid en een goed signaal.

INTERNET

 

Internet aansluiten

“Wanneer je hulp nodig hebt bij het aansluiten en installeren van de internetverbinding.”

Internet verbeteren

“Wanneer de huidige internetverbinding niet stabiel is en aan verbetering toe is.”

Beveiligen en inrichten

“Wanneer de router of modem ingesteld of beter beveiligd moet worden, wij stellen alles zo goed mogelijk voor je in en zorgen dat de apparaten up-to-date zijn.”

NETWERK

 

Netwerk aansluiten

“Wanneer je hulp nodig hebt bij het aansluiten, installeren en verbinden van netwerkapparaten.”

Netwerk optimaliseren

“Wanneer je hulp nodig hebt bij het verbeteren en optimaliseren van je (thuis) netwerkverbinding”

Netwerkscan

“Wij meten de netwerkverbinding door om zo een goede indruk te krijgen en een plan op maat te maken.”

DRAADLOOS (wifi)

 

Wifi verbeteren

“Wij zorgen ervoor dat de huidige wifi apparaten zo goed als mogelijk ingesteld worden.”

Wifi netwerk aanleggen

“Een Wifi verbinding op iedere etage in huis of tuin wij leveren de juiste apparatuur bij je aan en zorgen ervoor dat alle apparaten kunnen verbinding met het draadloosnetwerk.”

Beveiligen

“De bestaande wifi verbinding beveiligen met een wachtwoord en de wifi-apparaten updaten”

Onze duidelijke tarieven

Bij ons heb je geen verassingen achteraf maar altijd een duidelijke prijs en eerlijke afspraken!

De Computer Specialisten regelen 't voor je!

Onze specialisten staan altijd voor je klaar bij internet en netwerkproblemen. Of je nu problemen hebt met het verbinden van apparaten of een slecht  wifi-signaal hebt wij komen graag bij je langs om je op weg te helpen. Uiteraard sluiten wij ook je internet aan.

Wij Bellen Je Graag Terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

Wij Weten Hoe je Netwerk en Internet werkt.

Wij weten hoe computers werken en hoe wij al je apparaten met elkaar kunnen verbinden. Wij komen bij je langs om je te helpen!

Internet Netwerk installeren

WiFi problemen? Traag internet? Vragen over je televisie? Installeren van slimme lampen op je Ipad? Homecinemaset gekocht maar je weet niet hoe je deze aansluit? Advies nodig over je mobiele telefoon, laptop of gameconsole? Op iedere vraag hebben wij het antwoord en voor ieder probleem de oplossing!

Antwoorden op jouw vragen

Wat doen De Computer Specialisten?

De Computer Specialisten helpen je verder op weg voor een schappelijke prijs met alle computergerelateerde problemen. Ons team bestaat uit computerprofessionals met een schat aan ervaring en erkenningen die vereist zijn in dit digitale tijdperk. Heb je een vraag voor ons dat vertrouwen wij erop dat je contact met ons opneemt.

Waarom De Computer Specialisten?

Waar voor je geld, het enige wat voor ons telt is dat je geholpen wordt en met tevredenheid gebruik kunt maken van je apparatuur.

Computer traag?

De oorzaak van een langzame computer kan heel goed komen door een virusbesmetting. Wij raden je aan een geavanceerde virusscanner te installeren om dit te verhelpen en de computer in de toekomst te beveiligen.

Overal WiFi in huis?

Steeds vaker willen wij apparaten aansluiten op het internet, denk hierbij aan de slimme thermostaat of verlichting of je smart televisie. In iedere hoekje van het huis of tuin is het van belang dat er voldoende signaal behaald wordt om snel en fatsoenlijk gebruik te maken van je apparaat en de daarbij behorende functionaliteiten. Wat wij in veel huiskamers opvalt zijn “probeersels” een Wifi versterker hier en daar of verschillende merken wifi-apparaten die niet met elkaar samen werken wat dus averechts werkt. Laat u daarom adviseren door onze netwerk en Wifi-specialisten.

Computer crash gehad?

Oeps… de computer start niet meer op, wat nu? Al je bestanden en foto’s staan op de harde schijf en er is geen back-up gemaakt? Niet getreurd zolang de harde schijf nog goed werkt hebben wij de mogelijkheid om alle bestanden veilig te stellen. Uiteraard komt je later pas tot de conclusie dat je een back-up had moeten maken, daarom is het verstandig om te denken aan een goed werkende en geautomatiseerde back-up. Wij adviseren en ondersteunen je graag!

Waar heb je internet of netwerkhulp nodig?

Onze internet en netwerk support diensten worden met namen geleverd in Gemeente Stichtse Vecht en nabij gelegen plaatsen zoals: Maarssen,  Maarsseveen, Breukelen, Loenen, Loenen aan de Vecht, Zuilen, Oud Zuilen, Loosdrecht, Vleuten, De Meern, Leidscherijn, Kockengen, Tienhoven, Nieuwer Ter Aa, Wilnis, Mijdrecht, Harmelen, Woerden, Vleuterweide, Terwijde, Vinkeveen, Vreeland, Nieuwer Sluis, Westbroek, Groenekan , Loenersloot, Scheendijk, Kamerik, Zegveld, De Bilt, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Zeist, Utrecht, Culemborg, Meerkerk, Schoonhoven, Beesd, Montfoort, Bunnik.

De Partners waarmee we samenwerken

Adres

Savannahweg 17 (Savannah Tower)
3542 AW Utrecht

0346-745303

info@decomputerspecialisten.nl