Computerhulp Maarssen De computer specialisten Computerhulp aan huis of op afstand

De Computer Specialisten zijn je graag van dienst met alles wat computergestuurd wordt. Met onze ervaren mensen hebben wij voor iedere vraag en elk probleem een oplossing. Wij bieden deskundige en professionele computerhulp aan.

Welke computerhulp heb je bijvoorbeeld nodig?

Installeren & aansluiten
Computers en laptops (ook Apple)
Randapparaten verbinden
Hard en- software
E-mail en meer..
Toepassen & herstellen
Installeren & herinstalleren
Virussen verwijderen
Software installatie en herstel
Hardware installatie en herstel
Onderhoud en optimalisatie
Computer sneller maken
Back-up en beveiliging
Reparatie van hardware
Onderdelen aansluiten
Computer-APK
Advies
1-op-1 of Klassikaal

Windows cursus
Apple cursus
Microsoft Office cursus
Internet & Security

Computerhulp nodig? Wij weten wat wel en wat niet werkt.

Het staat op ons lijf geschreven om je te helpen met computer problemen. Onze computerspecialisten kijken graag mee op je computer of laptop om je eventueel op afstand en telefonisch op weg te helpen. Zijn er problemen die wij niet op afstand op kunnen lossen dan komen wij gewoon bij je langs.
De Computer Specialisten werken uitsluitend met personeel die hebben deelgenomen aan een interne opleiding. Iedere medewerker wordt getraind met de laatste ontwikkelen op zowel hard als software niveau. Uiteraard wordt er bij De Computer Specialisten aangemoedigd opleidingen te doen voor de persoonlijke ontwikkeling. Diversen hard en software leveranciers geven cursussen waar wij aan deelnemen of deel hebben genomen. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op Computer, Internet, Netwerk en beveiliging gebied met daarbij de apparaten die gebruikt worden in en rondom het huis die vandaag en morgen gebruikt worden.

Onze recente opdrachten

Wij houden je graag op de hoogte van onze opdracht, zo ben je op de hoogte waar De Computer Specialisten zich mee bezig houden. Bent u benieuwd of wij jouw probleem kunnen oplossen neem dan gerust contact met ons op.

Computerhulp bij SONOS sound systeem aansluiten

Sonos sound systeem aansluiten

Bekijk hoe wij de slimme speakers van Sonos hebben geïnstalleerd.

Computerhulp bij Her-installeren Windows 10 Laptop

Her-installeren Windows 10 Laptop

Een traag werkende computer opnieuw geïnstalleerd met Windows 10.

Computerhulp bij Wi-Fi & Netwerk optimalisatie

Wi-Fi & Netwerk optimalisatie

Verbeteren van het Wi-Fi signaal en bereik in huis.

Veelgestelde vragen

Komen jullie ook aan huis?

Onze computerhulp diensten en computersupport worden met namen geleverd in de Gemeente Stichtse Vecht en nabij gelegen plaatsen zoals: Maarssen,  Maarsseveen, Breukelen, Loenen, Loenen aan de Vecht, Zuilen, Oud Zuilen, Loosdrecht, Vleuten, De Meern, Leidscherijn, Kockengen, Tienhoven, Nieuwer Ter Aa, Wilnis, Mijdrecht, Harmelen, Woerden, Vleuterweide, Terwijde, Vinkeveen, Vreeland, Nieuwer Sluis, Westbroek, Groenekan , Loenersloot, Scheendijk, Kamerik, Zegveld, De Bilt, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Zeist, Utrecht, Culemborg, Meerkerk, Schoonhoven, Beesd, Montfoort, Bunnik en meer..

Volle Hardeschijf?

Steeds vaker wordt er gewerkt met grafische bestanden zoals foto’s, video’s en muziek bestanden. Dit alles zorgt ervoor dat de computer hardeschijf snel vol raakt. Met Windows Schijfopruiming op gratis software applicatie WinDirStat kunt u onnodige bestanden opschonen. Tip: leeg regelmatig de prullenbak van je PC!

Wat doen De Computer Specialisten?

De Computer Specialisten helpen je verder op weg voor een schappelijke prijs met al je computergerelateerde problemen. Ons team bestaat uit computerprofessionals met een schat aan ervaring en erkenningen die vereist zijn in dit digitale tijdperk. Heb je een vraag voor ons dat vertrouwen wij erop dat je contact met ons opneemt.

Computer crash gehad?

Oeps… de computer start niet meer op, wat nu?
Al uw bestanden en foto’s staan op de harde schijf en er is geen back-up gemaakt?

Niet getreurd zolang de harde schijf nog goed werkt hebben wij de mogelijkheid om uw bestanden veilig te stellen.
Uiteraard komt de u later pas tot de conclusie dat u een back-up had moeten maken, daarom is het verstandig om te denken aan een goed werkende en geautomatiseerde back-up. Wij adviseren en ondersteunen u graag!

Computer traag?

De oorzaak van een langzame computer kan heel goed komen door een virusbesmetting. Wij raden je aan een geavanceerde virusscanner te installeren om dit te verhelpen en uw computer in de toekomst te beveiligen. Direct bestellen? Klik -> hier <-

Back-up maken van bestanden

Zorg ervoor dat je regelmatig een back-up maakt van je bestanden, het back-up programma Acronis True Image kan je daar bij helpen. Uiteraard zijn wij beschikbaar om je hierbij te adviseren en te assisteren. Bestel Acronis True Image -> hier <-

Ik wil graag een afspraak maken

Wij zijn een luisterend oor en oplossingsgericht en daarom bent je bij De Computer Specialisten op het juiste adres!

Adres

Savannahweg 17 (Savannah Tower)
3542 AW Utrecht

0346-745303

info@decomputerspecialisten.nl