Smart televisie installeren Maarssen Smart apparaten

Steeds meer huishoudelijke apparaten en domotica kunnen bediend worden op afstand of met apps op je mobiele telefoon of tablet. Wij helpen je graag met het aansluiten, installeren, configureren en beveiligen van jouw slimme apparatuur, ook wel smart apparaten genoemd.

Onze diensten

De Computer Specialisten zijn je graag van dienst met alles wat computergestuurd wordt dus ook uw slimme apparaten zoals o.a. Smart televisie, Slimme thermostaat, Slimme lampen, Geluidssysteem, Game console en nog veel meer..

BEELD

Smart televisies
Chromecast
Mediacenters
Gameconsoles

GELUID

Dolby Surround systeem
Aansluiten op mobiele apps
Advies & ondersteuning
Installatie

DOMOTICA

Slimme lampen
Slimme thermostaat
Energie bespaarders
Beveiliging & meer..

SLIMME BEDIENING

Aansturen
Beveiligen
Monitoren
Installeren

Onze duidelijke tarieven

Bij ons heb je geen verassingen achteraf maar altijd een duidelijke prijs en eerlijke afspraken!

De Computer Specialisten regelen 't voor je!

Onze specialisten staan altijd voor je klaar! Ieder smart apparaat is bij ons in goede handen, wij helpen u graag verder bij het installeren, aansluiten en geven duidelijke uitleg over de werking van uw smart apparaat en gaan pas bij je weg zodra alles na behoren werkt.

Wij Bellen Je Graag Terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

Wij Weten Hoe Smart Apparaten Werken

Wij weten hoe smart apparaten werken en hoe wij alle apparaten met elkaar kunnen verbinden via de daarvoor bestemde applicaties. Wij komen bij je langs om u te helpen!

smart apparaten

WiFi problemen? Traag internet? Vragen over uw televisie? Installeren van slimme lampen op je iPad? Homecinemaset gekocht maar je weet niet hoe je deze aansluit? Advies nodig over je mobiele telefoon, laptop of gameconsole? Op iedere vraag hebben wij het antwoord en voor ieder probleem de oplossing!

Antwoorden op jouw vragen

Wat doen De Computer Specialisten?

De Computer Specialisten helpen je verder op weg voor een schappelijke prijs met al je computergerelateerde problemen. Ons team bestaat uit computerprofessionals met een schat aan ervaring en erkenningen die vereist zijn in dit digitale tijdperk. Heb je een vraag voor ons dat vertrouwen wij erop dat je contact met ons opneemt.

Waarom De Computer Specialisten?

Waar voor je geld, het enige wat voor ons telt is dat je geholpen wordt en met tevredenheid gebruik kunt maken van je apparatuur.

Computerhulp nodig in Utrecht en omstreken?

Onze Computerhulp diensten worden met namen geleverd in Gemeente Stichtse Vecht en nabij gelegen plaatsen zoals: Maarssen,  Maarsseveen, Breukelen, Loenen, Loenen aan de Vecht, Zuilen, Oud Zuilen, Loosdrecht, Vleuten, De Meern, Leidscherijn, Kockengen, Tienhoven, Nieuwer Ter Aa, Wilnis, Mijdrecht, Harmelen, Woerden, Vleuterweide, Terwijde, Vinkeveen, Vreeland, Nieuwer Sluis, Westbroek, Groenekan , Loenersloot, Scheendijk, Kamerik, Zegveld, De Bilt, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Zeist, Utrecht, Culemborg, Meerkerk, Schoonhoven, Beesd, Montfoort, Bunnik.

 

Werkt uw smart apparaat niet?

Wanneer je problemen hebt met één van je smart apparaten dan wil het wel eens helpen dit apparaat te herstellen naar de fabrieksinstellingen. Of controleer of er nieuwe updates zijn van de hard en software om er zeker van te zijn dat je altijd met de laatste versie werkt.

Wat is een Smart Apparaat?

Een smart apparaat is een elektronisch apparaat welke aangestuurd kan worden met slimme apps via 4G, Wi-Fi of een bluetooth verbinding. Vanaf uw smartphone, tablet of PC kan je gemakkelijk de slimme apparaten beheren en aansturen vanaf je luie stoel. Sterker nog je kan op afstand alvast het huis verwarmen door de verwarming aan te zetten of een lampje aandoen voor je hond of kat.

Update installeren lukt niet?

Veel smart apparaten en apps moeten geüpdatet wat vaak gemakkelijk via de applicatie zelf uitgevoerd kan worden. Soms komt het wel eens voor dat dit automatische proces niet lukt. Ons advies is om op de website van de fabrikant te kijken of er problemen bekend zijn over het apparaat. Heeft u toch hulp nodig klik -> hier <- voor een afspraak.

De Partners waarmee we samenwerken

Adres

Savannahweg 17 (Savannah Tower)
3542 AW Utrecht

0346-745303

info@decomputerspecialisten.nl