Smartphone en tablet reparatie Maarssen Tablet en Mobiele Telefoon Support?

Wij ondersteunen je bij het gebruik van je tablet en mobiele telefoon:

” Een onmisbaar apparaat in onze samenleving, je wilt altijd bereikbaar zijn met een goed werkende telefoon en tablet. “

Onze diensten

Wij helpen je graag bij problemen en vragen over je mobiele telefoon en tablet computer. Heb je een tablet of mobiele telefoon gekocht en heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld het overzetten van contactpersonen en apps of het instellen van je e-mail dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag voor een betaalbaar en duidelijk tarief. Ook bij het opnieuw installeren van je tablet of mobiele telefoon met behoud van je gegevens kunnen wij je van dienst zijn. Wij gaan pas weg als alles werkt!

MOBIELE TELEFOON

 

Installeren telefoon

” Wij (her) installeren graag uw smartphone & applicaties en zetten uw telefoon gegevens zoals foto’s en contacten voor u over zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon “

Herstellen

” Wanneer u problemen heeft met uw telefoon helpen wij u graag met het herstellen van het apparaat en (foto) bestanden “

Advies

” Er zijn heel veel verschillende telefoons verkrijgbaar, wij helpen u graag een model uit te zoeken die bij uw wensen en behoeftes past. Zo koopt u nooit een model die ongeschikt of te prijzig is. Daarnaast geven wij u graag advies bij het maken van back-up oplossingen voor uw telefoons en hoe u uw contactpersonen gemakkelijk kunt opslaan via een account zodat u deze altijd kunt raadplegen. “

TABLETS

 

Installeren tablet

” Heeft u een nieuwe tablet gekocht alleen heeft u moeite met het installeren en inrichten van bijvoorbeeld uw apps of e-mail dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben kennis van alle nieuwste tablets zoals: Samsung, Ipad, Huawei, Microsoft en nog veel meer tablet computers..”

Herstellen

” Wanneer uw tablet niet meer goed opstart of traag werkt dan blazen wij hem graag een nieuw leven in. Of wanneer u bestanden kwijt bent of bepaalde applicaties werken niet meer dan helpen wij u graag helpen deze te herstellen. Daarnaast updaten wij graag uw tablet en schonen ook het nodige op zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw tablet computer. “

Advies

” Er zijn heel veel verschillende tablets verkrijgbaar, wij helpen u graag een model uit te zoeken die bij uw wensen en behoeftes past. Zo koopt u nooit een model die ongeschikt of te prijzig is. Daarnaast geven wij u graag advies bij het maken van back-up oplossingen voor uw tablet en hoe u uw applicatie en instellingen gemakkelijk kunt opslaan via een account zodat u deze altijd kunt raadplegen. “

Onze duidelijke tarieven

Bij ons heb je geen verassingen achteraf maar altijd een duidelijke prijs en eerlijke afspraken!

 Tablet reparatie Maarssen Stichtse Vecht Utrecht (Her) Installeren tablet of mobiele telefoon

Wanneer je tablet of mobiele telefoon geïnstalleerd of opnieuw geïnstalleerd moet worden.

van € 40 /eenmalig.

Nu € 30 /eenmalig.

  Herstel werkzaamheden

Apps herstellen, back-up maken en terug zetten van bijvoorbeeld je foto’s of contactpersonen.

van € 30 /eenmalig.

Nu € 20 /eenmalig.

 Antivirus Maarssen Stichtse Vecht Utrecht Beveiliging Bitdefender Mobile Security 1 jaar

Geef uw mobiele Android-apparaten totale bescherming tegen virussen en inbreuken op uw privacy.

€ 10 /jaar.

De Computer Specialisten regelen 't voor je!

Onze mobiele telefoon en tabletspecialisten staan altijd voor je klaar bij problemen. Of je nu problemen heeft met het installeren of uitzoeken van een juist model of hulp nodig heeft bij het back-uppen en overzetten van gegevens zoals; Contactpersonen, Apps, Foto’s, Video’s, E-mail of instellingen wij hebben kennis van heel veel modellen en leveranciers. Daarnaast helpen wij je graag uw mobiele telefoon en tablet van de beste instellingen te voorzien zodat je altijd optimaal gebruik kunt maken van het apparaat.

Wij Bellen Je Graag Terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

Wij Weten Hoe je Smartphone of Tablet werkt.

Wij weten hoe mobiele telefoons en tablets werken en hoe wij alle applicaties kunnen installeren en kunnen verbinden met je apparaten. Wij adviseren en herstellen graag je bestanden en komen ” gewoon ” bij je langs om je te ondersteunen!

Tablet Mobiele Telefoon instellen

Tablet problemen? Smartphone advies nodig? WiFi problemen? Traag internet? Vragen over je televisie? Installeren van slimme lampen op je Ipad? Homecinemaset gekocht maar je weet niet hoe je deze aansluit? Advies nodig over je mobiele telefoon, laptop of gameconsole? Op iedere vraag hebben wij het antwoord en voor ieder probleem de oplossing!

Antwoorden op jouw vragen

Wat doen De Computer Specialisten?

De Computer Specialisten helpen je verder op weg voor een schappelijke prijs met alle computergerelateerde problemen. Ons team bestaat uit computerprofessionals met een schat aan ervaring en erkenningen die vereist zijn in dit digitale tijdperk. Heb je een vraag voor ons dat vertrouwen wij erop dat je contact met ons opneemt.

Waarom De Computer Specialisten?

Waar voor je geld, het enige wat voor ons telt is dat je geholpen wordt en met tevredenheid gebruik kunt maken van je apparatuur.

Waar zijn wij te vinden?

Onze Telefoon en Tablet support diensten worden met namen geleverd in Gemeente Stichtse Vecht en nabij gelegen plaatsen zoals: Maarssen,  Maarsseveen, Breukelen, Loenen, Loenen aan de Vecht, Zuilen, Oud Zuilen, Loosdrecht, Vleuten, De Meern, Leidscherijn, Kockengen, Tienhoven, Nieuwer Ter Aa, Wilnis, Mijdrecht, Harmelen, Woerden, Vleuterweide, Terwijde, Vinkeveen, Vreeland, Nieuwer Sluis, Westbroek, Groenekan , Loenersloot, Scheendijk, Kamerik, Zegveld, De Bilt, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Zeist, Utrecht, Culemborg, Meerkerk, Schoonhoven, Beesd, Montfoort, Bunnik.

Batterij snel leeg van je mobiele telefoon of tablet?

Om ervoor te zorgen dat de batterij van je mobiele telefoon of tablet snel leeg loopt adviseren wij je om je telefoon/tablet niet meerdere dagen aan de oplader te houden. Haal je telefoon/tablet van de lader af zodra het niveau van je batterij 95-100% is. Laad daarentegen pas je telefoon/tablet op als deze onder de 15% batterij is.

Bescherming van binnen en buiten?

Je telefoon of tablet kan met één val kapot zijn. Wij raden je daarom ook aan altijd je telefoon/tablet te beschermen met “gorillaglass” en een beschermhoes. Daarnaast raden wij aan ook je smartphone en tablet PC te voorzien van een anti-virus softwarepakket. Veel van deze pakketten zorgen voor een stukje veiligheid.

De Partners waarmee we samenwerken

Adres

Savannahweg 17 (Savannah Tower)
3542 AW Utrecht

0346-745303

info@decomputerspecialisten.nl