Je kent het wel de computer loopt continue vast of start veel te langzaam op en dat altijd op een verkeerd moment?

Vaak komt dit door achterstallig onderhoud, te veel opstart programma’s, ouderdom of zelfs een virus.

Veel gebruikers zijn zich er niet van bewust dat juist het onderhouden van uw computer of laptop ten goede komt van het gebruiksgemak. Wat wij vaak merken is dat er pas aan gedacht wordt wanneer verslechterd of zelfs wanneer de computer niet meer op wil starten. Daarom hebben wij een Computer-APK keuring in het leven geroepen waarbij wij uw computer of smart-apparaat van het juiste onderhoud voorzien.

 

Wij van De Computer Specialisten staan voor u klaar en dat voor een betaalbare prijs. U weet van te voren waar u aantoe bent en u krijg altijd eerlijk advies! Kunnen wij het probleem niet voor u oplossen dan hoeft u dus niets te betalen!

 

Ons No Cure No Pay protocol hanteren wij omdat wij u op een eerlijke manier willen bij staan met al uw computer, netwerk en andere problemen.

 

Ons computer team bestaat uit vakmensen met jaren lange ICT-ervaring wat wij hebben opgedaan door ons telkens te blijven ontwikkelen en te verdiepen in de technologie van morgen.

Heeft u een probleem met uw computer, laptop, telefoon, tablet tot aan internet en Wifi wij staan u graag voor een betaalbare prijs bij! 

Wij halen graag de bekende barrière van te veel betalen weg en daarom laten wij u vrij om vragen en advies bij ons vrijblijvend te stellen.
 

 

Heeft u vragen? Wij Bellen Je Graag Terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

6 + 14 =

Adres

Nassaustraat 16-1
3601 BG Maarssen

0346-745303

info@decomputerspecialisten.nl