Computerdiensten Maarssen Computer reparatie of herstel nodig?

Installeren.Herinstalleren.Herstellen.Advies.Computer APK

Computer APK

Je computer of laptop dient regelmatig gecontroleerd en
onderhouden te worden. Dit doen we om de werking van je computer te verbeteren en te beveiligen. Wij controleren uw computer op alle belangrijke en essentiële punten zoals o.a. : Hardware status, Software updates, Windows of Apple updates, Virussen en Beveiliging, Onderhoud en opschonen, Garantie en instellingen.

Hardware herstel

Wanneer er een hardware onderdeel defect is geraakt of niet meer goed werkt kunnen wij je helpen om dit onderdeel te vervangen. Standaard geven wij 2 jaar garantie op onze onderdelen.

Herinstallatie

Om ervoor te zorgen dat je computer weer als nieuw functioneert is het verstandig om eens in de 2 jaar de computer te herinstalleren. Wij zorgen ervoor dat je computer opnieuw geïnstalleerd wordt en dat alle bestanden worden terug gezet en de software weer opnieuw wordt geïnstalleerd en ingesteld.

Bestanden herstellen

Wanneer je bestanden of foto’s kwijt bent doordat de computer niet meer opstart door bijvoorbeeld een virus of een computercrash zijn wij in de meeste gevallen instaat alle bestanden alsnog te herstellen.

Back-up & Beveiliging

Je computer beveiligen met een goed anti-virus pakket die altijd up-to-date en bijgewerkt is met de laatste definities.
Daarnaast hebben wij diversen back-up oplossingen die wij kunnen installeren en op een juiste manier configureren zodat je bestanden en foto’s periodiek gepland veilig worden gesteld.

Virus, spyware en malware verwijderen

Wanneer je computer is besmet met een virus kunnen wij ervoor zorgen dat deze verwijderd wordt. Uiteraard kijken wij ook hoe het virus mogelijk op de computer is binnen gekomen en adviseren wij je achteraf hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Onze vriendelijke prijzen

 Computer APK Maarssen Stichtse Vecht Utrecht Computer APK Keuring

Je computer wordt compleet onderzocht en onderhouden. Wij garanderen dat je computer daadwerkelijk na de keuring na behoren en aantoonbaar sneller werkt.

€ 85 /eenmalig.

Nu € 70 /eenmalig!

Computer herinstalleren Maarssen Stichtse Vecht Utrecht Herinstallatie

Wij zorgen ervoor dat uw computer opnieuw geïnstalleerd wordt en weer als vanouds werkt. Uw bestanden, software en instellingen worden weer terug gezet.

€ 75 /eenmalig.

Nu € 60 /eenmalig!

Software en bestandsherstel + € 35 /eenmalig.

Computer back-up Maarssen Stichtse Vecht Utrecht Back-up Acronis True Image 1-PC/MAC

Uw computer voorzien van een goed back-up systeem, wij installeren en configureren uw back-up oplossing incl. uitleg en advies.

€ 65 /eenmalig.

Excl. opslag

Antivirus Maarssen Stichtse Vecht Utrecht Beveiliging Bitdefender Antivirus Plus 1-PC

Wij zorgen ervoor dat de antivirus software geïnstalleerd wordt en op een juiste manier wordt ingesteld. Incl. Advies.

€ 30 /jaar.

Installeren en configuratie € 20 /eenmalig.

Merken waarmee wij o.a. werken

Full Service Computer Bedrijf

Tevredenheid Gegarandeerd