Wij hebben afgelopen tijd weer een aantal  problemen opgelost, wij nemen u graag mee met welke problemen wij zijn tegengekomen

We beginnen bij het inbouwen van een nieuwe accu in een laptop.

Wij hebben geholpen met het inbouwen van een nieuwe accu in een laptop. Doordat het geen gewone voeding was hebben wij de laptop helemaal uit elkaar moeten halen, dit kwam omdat de voeding verstopt zat. Het heeft wat tijd gekost maar wij hebben de nieuwe voeding er succesvol in gekregen.

 

Zo werden wij door een klant gebeld dat deze problemen had met Google Chrome op zijn tablet.                                         Wij hebben de klant kunnen helpen door de Google app uit te schakelen en te verwijderen. Nadat de Google app opnieuw geïnstalleerd was, is het ons gelukt om Chrome weer aan de praat te krijgen waardoor de tablet weer werkt.

Google Chrome

De volgende klant had een nieuwe laptop nodig, welke snel en niet zwaar was. Wij hebben gekozen voor een Lenovo laptop. Hierbij hebben wij haar outlook en office weer opnieuw ingesteld. Ook ​is er een extern Gmail adres op de pc gekocht. Met een extern Gmail adres kan je tot maximaal 5 externe accounts in stellen, hierbij is het mogelijk om deze zelfs als primair emailadres in te stellen zodat je Gmail ook kan gebruiken als emailprogramma zoals bijvoorbeeld Outlook.

En de laatst klant in dit rijtje had problemen met zijn Wifi netwerk thuis. De klant had een Fritz! box en dat was een lastige klus om in te stellen. Na 2 uur is het ons toch uiteindelijk gelukt om de Fritz! box in te stellen.
Wat is een Fritz! box?

Een Fritz! Box is een combinatie van een modem en router en heb je zelf controle over je internetverbinding. Zo kan je alles zelf instellen zoals firewalls, ouderlijk toezicht en huisautomatisering. Met een Fritz! Box kan je ook gemakkelijk een mediaserver maken voor al je foto’s, muziek, films en series. Dankzij de dienst MyFritz!VPN kom je daar ook buitenhuis bij. Het bedrijf welke de Fritz! box maakt heeft bijvoorbeeld ook een slimme thermostaat welke je direct op je verwarming kan schroeven of op afstand bestuurbare stopcontacten die je stroomverbruik meten.

Fritz!box

Heeft u problemen met uw wifi, printer, laptop, smartapparaten neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

2 + 2 =