Wij hebben een extra schijf geplaatst in een QNAP NAS, dit was nodig omdat de klant gebruik maakt van een geavanceerd muziek systeem wat gebruik maakt van muziek software ROON Music Server.

ROON Music Server wat houdt dat in?

De ultieme muziekserver voor thuis samenstellen met QNAP en Roon

ROON is een app voor een muziekserver. ROON zorgt ervoor dat er op een unieke manier genavigeerd wordt door de muziek welke op de server staat, en het zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang tot concertgegevens, artiestenbio’s en nog veel meer. Ook is het mogelijk om te filteren op artiest of genre. Met de ROONapp beheer je gemakkelijk je muziek op je telefoon.

Dit systeem wordt nu dagelijks volledig automatisch geback-upt op de extra harde schijf die wij hebben geplaatst.

Wat is een QNAP NAS?

Op een NAS kunt u veilig grote hoeveelheden van elke soort gegevens opslaan. De opslagcapaciteit is afhankelijk van de capaciteit van de harde schijven HDD of SSD schijven die u installeert. Een NAS kan in principe enorme hoeveelheden gegevens opslaan zonder maandelijkse kosten, terwijl de gegevensopslag net zo gemakkelijk is als bij clouddiensten.

De versleutelingstechnologie van QNAP beveiligt uw gegevens en voorkomt ongeautoriseerde toegang. De ingebouwde app Security Counselor beschermt tevens uw bestanden tegen virussen en malware.

Wilt u ook meer schijfruimte?

Wanneer wil je teruggebeld worden?

11 + 7 =