Wij hebben een aantal klanten geholpen welke een vraag of probleem hadden met hun computer of telefoon.

Wij hebben een antivirus geïnstalleerd, de klant had een nieuwe laptop gekocht waar nog geen antivirusprogramma op geïnstalleerd was. De klant heeft ervoor gekozen om voor 3 jaar een antivirusprogramma aan te schaffen.

Zo hebben wij ook nog een klant geholpen waarbij de laptop niet meer opstartte, wij hebben alle gewenste data overgezet op een externe harde schijf. Helaas kunnen wij niet altijd de data terug halen, zo ook bij deze klant welke problemen had met haar Samsung Galaxy S3, alle bestanden waren weg. Wij hebben uiteindelijk andere bestanden kunnen terug krijgen, helaas niet alles want deze waren al vergaan.

Zo ziet u dat het belangrijk is om ook van u mobiele telefoon een goede back-up te maken want voor dat je het weet zijn je belangrijke bestanden en/ foto’s verloren. En als de bestanden dan al te lang weg zijn kunnen wij helaas ook niet altijd helpen. Mocht u ook een back-up willen van uw data zowel op laptop, tablet, computer of telefoon neem dan contact met ons op! 

Wilt u ook graag een antivirus, of een goede back-up van uw gegevens? Of heeft u een ander probleem neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Wij Bellen Je Graag Terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

3 + 14 =