Wij hebben een laptop hersteld welke was versleuteld met een bitlocker versleuteling. Er was geen mogelijkheid om de laptop opnieuw te installeren omdat de sleutel niet bekend was. Wij hebben de laptop voorzien van een 500GB SSD schijf en Windows 10 professional opnieuw geïnstalleerd. Bitlocker is de encryptiesoftware van Microsoft, welke zorgt voor gegevensstationversleuteling. Hiermee kunnen harde schijven maar ook USB-sticks versleuteld worden. Als de harde schijf dan in handen valt van derden, dan kan die persoon niet bij de (privacy)gevoelige informatie. Bit locker software versleutelt de hele opslagschijf, en wordt pas ontgrendeld als je daarbij inlogt met je solis-id.

Wij hebben iemand geholpen met een zware game pc, de klant had klachten dat zijn beeld het niet meer deed. Wij hebben de computer onderzocht en gezocht waarom er geen beeld meer kwam. Uiteindelijk hebben wij geconstateerd dat de grafische kaart defect was. Nadat er een nieuw kaart is geplaatst was het defect verholpen.

game pc

Zo werden wij ook nog gebeld door 2 klanten welke problemen hadden met hun Wifi. Wij hebben de klanten kunnen helpen om hun Wifi te optimaliseren.

De Computer Specialisten Internet en Netwerk

Heeft u zelf een uitdaging waar u niet uit komt? Daag ons uit, en wij helpen u graag verder!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

13 + 11 =