Kent u dat, jaren gebruik je hetzelfde besturingssysteem voor je mobiele telefoon, en dan koop je een andere telefoon. En dat is nog niet eens het ergste maar bij die andere telefoon zit een ander besturingssysteem en daarbij weet je nog niet precies hoe het werkt en hoe je het goed kan instellen.

Zo ook deze klant welke wij hebben geholpen met het installeren van een Iphone 12. De klant had hiervoor een Android telefoon. Wij hebben kennis van iOS ( het besturingssysteem van een Iphone) en hebben de klant uitleg gegeven over de werking van de Iphone.

Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat alle foto’s en apps weer werden terug gezet op de Iphone. De email is gekoppeld en ingesteld, en ook de voorkeursinstellingen juist ingesteld.

Mocht u een nieuwe telefoon gaan aanschaffen, dan is het misschien een goed idee om alvast een back-up van belangrijke gegevens te maken, denk hierbij foto’s telefooncontacten en belangrijke notities of bestanden. Zo zijn uw gegevens vast opgeslagen zodat mocht het niet goed gaan met het overzetten van de gegevens dat u altijd nog een reserve kopie heeft.

Mocht u niet weten hoe u een back-up van de gegevens maakt, of u komt er toch niet helemaal uit met uw nieuwe telefoon. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wij helpen u graag!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

6 + 3 =