Heeft u of uw telefoon last van een virus?

Dat is vervelend zeg helaas kunnen wij niks voor u doen als u zelf last heeft van een virus. Wat wij wel kunnen is het virus van uw telefoon proberen te verwijderen. Zo hebben wij deze klant ook kunnen helpen met zijn telefoon waar een virus op zat. Wij hebben gezorgd dat er een back-up van de telefoon is gemaakt. Daarna hebben wij de telefoon helemaal opnieuw geïnstalleerd zodat we dit virus weg konden krijgen.

Voor veel mensen is onze mobiel ons leven, alles staat erin u moet er toch ook niet aan denken dat u deze gegevens kwijt raakt. Denk aan uw contactpersonen, foto’s video’s maar ook andere belangrijke informatie.

Internetcriminelen doen tegenwoordig van alles om smartphones en tablets binnen te dringen. Zij zijn op zoek naar bijvoorbeeld contactgegevens of je wachtwoord van internetbankieren. Om de kans zo klein mogelijk te maken op virussen is het van belang om de laatste beveiligingsupdate uit te voeren op uw telefoon. Het besturingssysteem beveiligt je smartphone daar tegen, maar soms lukt het internetcriminelen toch om een lek te vinden. Daarom brengen Google (Android) en Apple (Ios) een update om deze beveiligingslekken te dichten en internetcriminelen zo min mogelijk de kans te geven.

 Tegenwoordig is het heel simpel om een back-up van uw gegevens te maken, maar mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan bieden wij u graag een helpende hand.

Er zijn enkele manieren om te bedenken waarom het belangrijk is dat je een back-up maakt van je gegevens hierbij moet je denken aan:

  • aanschaf van een nieuwe telefoon
  • huidige telefoon gaat stuk
  • telefoon wordt gestolen/ of raakt verloren

Maar het kan dus ook gebeuren dat je te maken krijgt met een hacker of een virus en dan is het wel fijn om te weten dat u een goede back-up heeft gemaakt van uw gegevens.

Wist u dat u niet alleen voor een back-up van uw telefoon bij ons terecht kan, maar ook voor een back-up van uw computer of laptop bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Dus wacht niet langer en laat ons voor u een back-up maken

Wanneer wil je teruggebeld worden?

11 + 13 =

Google MapsFind local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.google.com