Het is je vast niet ontglipt, IOS 14.8 is 13 September 2021 uitgerold naar alle iPhones / iPads en andere iOS apparaten. Maar waarom is iOS 14.8 zo belangrijk om te downloaden? Hier is maar 1 duidelijk antwoord voor, Veiligheid!

Wij zien veel klanten die bij ons langskomen met een iPhone 6 of 7 , dit is geen probleem echter worden deze iPhones zelden ge update! Dit is vaak zo erg dat de desbetreffende klanten het risico lopen hun foto’s en gegevens welke lokaal opgeslagen staan op hun iPhone / iPad te verliezen. Daarmee kan je concluderen dat de lokale gegevens van de eindgebruiker hierdoor in gevaar zijn door het ontwetendheid van de gebruiker.

Nu is de vraag natuurlijk: “Hoe kan ik weer veilig op mijn iPhone / iPad surfen en foto’s maken?” Geen paniek, ik heb hier een kleine stap voor stap handleiding:

  • Ontgrendel je iPhone / iPad.
  • Zoek naar het Instellingen icoon (Grijs tandwiel)     
  • Als je in de instellingen bent kijk onderaan je scherm en ziet  “Algemeen”staan. (zelfde logo als het instellingen logo)
  • Wanneer je daar op geklikt heeft zie je als 2e optie “Software-update”staan.
  • Zie je dan vervolgens staan “iOS is up-to-date” staan? Goed bezig! Dan hoef je geen update uit te voeren en is je apparaat veilig.
  • Zie je een update tevoorschijn komen? Controleer de volgende 2 dingen. Je iPhone ligt aan de oplader &  bent verbonden met het wifi netwerk.
  • Als laatste zie je staan “Installeer nu” Dan moet je je toegangscode nog een keer invoeren ter verificatie en dan kan je de iPhone de rest laten doen.

 

Hulp nodig met het updaten van uw iPhone? Neem contact met ons op!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

6 + 10 =

Google MapsFind local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.google.com