Wij hebben een klant kunnen helpen bij wie de laptop was gevallen. De laptop wilde wel opstarten maar gaf geen beeld. Na onderzoek gedaan te hebben wat de oorzaak zou kunnen zijn van dit probleem, bleek het om de harde schijf te gaan die dit problemen veroorzaakte. Wij hebben geprobeerd de harde schijf uit te lezen maar dit lukte helaas niet meer. Nadat wij een andere schijf in de pc hadden gedaan gaf de laptop wel beeld. Uiteindelijk hebben wij een nieuwe harde schijf aangeschaft en deze in de laptop gedaan, hierdoor  functioneerde de laptop weer naar behoren en kan deze weer een tijdje mee gaan.

En wat gebeurd er als wij het probleem niet kunnen oplossen?

Dan hebben wij de No cure No Pay service, dit houdt in dat als wij u probleem niet kunnen oplossen u hiervoor niet hoeft te betalen.

En mocht u nou toch niet helemaal tevreden zijn met de geleverde dienstverlening vertel het ons en wij komen eenmalig vrijblijvend langs om uw probleem op te lossen.

Bent u nou wel tevreden, vertel het dan gerust verder.

Ook kunt u altijd een recensie achter laten op onze fb pagina of google bedrijven pagina daar zijn wij ook altijd erg blij mee.

Heb je ook een probleem met uw computer of laptop?Wij bellen je graag terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

14 + 10 =