Steeds meer huishoudens maken gebruik van camera beveiliging om het huis of de tuin in de gaten te kunnen houden. Het doel is dan ook vaak om op afstand de live beelden te kunnen bekijken via een mobiele telefoon wanneer u niet thuis bent. Zo hebben wij vandaag hulp kunnen bieden om een bestaande camera oplossing op afstand te kunnen monitoren.
Veel mensen kopen de camera’s aan en weten het zelf in het netwerk te hangen maar er is meer nodig om de camera op afstand te kunnen bedienen of de beelden te bekijken. Telkens als de provider het modem op afstand aan of uit zette werden de gegevens gewijzigd, waardoor de camera’s het niet meer deden. Wij hebben een klein stappenplan gemaakt, dat als de provider weer alles wijzigt de klant het weer correct kan instellen. 

Wij hebben een verzoek gekregen om gevoelige en persoonlijke data van 2 defecte laptops af te halen. Het uit elkaar halen van de laptop duurde lang maar gelukkig  kon alle gewenste data veilig gesteld worden. Wij kregen het verzoek of de harde schijven vernietigd kunnen worden, dit wordt ook door ons gedaan. De klant was zeer tevreden. met de geleverde dienstverlening.

Bent u nou ook tevreden over onze dienstverlening en u wilt u ervaring delen dat kan: klik dan hier

Bent u toch niet helemaal tevreden laat het ons dan weten en wij proberen uw probleem verder op te lossen.

Wij Bellen Je Graag Terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

12 + 15 =