Zeist (Utrecht) 23-04-2020,

Vandaag hebben wij bij een gezin in Zeist ervoor gezorgd dat men in huis overal een goede WiFi dekking heeft.
Omdat we in de Corona tijd veel thuis moeten werken en leren is het van belang dat uw draadloosnetwerk op orde is.

Wij hebben een inventarisatie gedaan op locatie alvorens wij een goed advies en plan van aanpak hebben uitgebracht.
Dit doen wij omdat ieder huis anders gebouwd is en er bekeken moet worden welke aansluit mogelijkheden er zijn.

In dit geval is er op iedere woonlaag een netwerkkabel aanwezig zodat wij de semi-professionele Accesspoints hebben kunnen aansluiten van het merk Ubiquiti UniFi. Wij hebben de netwerklijnen doorgemeten en deze behaalde een goede kwaliteit om dit plan door te zetten. We hebben constateert dat de klant meerdere verschillende WiFi apparaten in het netwerk heeft toegevoegd om zo zelf het wifi netwerk te verbeteren. Wij zien dit in veel huishoudens terug en raden aan om opzoek te gaan naar een wifi specialist die u beter kan adviseren. Wij hebben namelijk apparaten geadviseerd welke samenwerken door één WiFi netwerk uit te zenden. In plaats van individueel te werken wordt er nu samengewerkt. Dit noemen we ook wel “Seamless roaming”. Wij hebben de twee Accesspoints aangesloten op de begaande grond en op de eerste verdieping wat ervoor gezorgd heeft dat er door het hele huis en- tuin een uitstekend WiFi signaal wordt behaald.

Wij zijn pas weggegaan totdat ieder apparaat aangesloten is op het nieuwe WiFi netwerk, zo hebben wij de WiFi printer gekoppeld en getest op het nieuwe netwerk en wij hebben alle slimme apparaten op het nieuwe Wifi netwerk aangesloten.

 Samen met de klant hebben wij een controle uitgevoerd door het hele huis en tuin na te lopen en ieder hoekje in het huis en de tuin wordt er een succesvol bereik behaald.

Heeft u ook tijdens de Corona Crisis behoefte aan een goed draadloos wifi netwerk. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij Bellen Je Graag Terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

13 + 5 =