Internet aansluiten Maarssen      Wifi specialisten                            Breukelen

“Een wifi bereik dat wel werkt, daar streven we naar!”

In ieder hoekje 100% wifi signaal?

Het is een feit dan wij steeds meer gebruik maken van apparaten die verbonden moeten zijn met het wifi netwerk en internet, daarbij is een goede wifi dekking een must. Laat dat nou hetgeen zijn waar vaak problemen en frustaties ontstaan, een goede wifi dekking helpt je verder!

Wij zien het vaak in Breukelen dat de wifi dekking niet optimaal is en dat mensen zelf aan de slag gaan om het wifi te optimaliseren. Door verkeerde apparaat keuzes of gebrek aan kennis kom je van de regen in de drup. Wij hebben wifi specialisten die u perfect kunnen helpen! Van advies tot aan installatie wij ontzorgen u heel graag.

Heeft u hulp nodig bel ons dan gerust, wij komen bij je thuis in Breukelen of op kantoor langs en helpen je bij het aansluiten of het verbeteren van de netwerkconfiguratie. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk optimaal werkt en dat de wifi verbinding met een uitstekende snelheid en goed signaal functioneert.

Een wifi verbinding op iedere etage van het huis of in de tuin? Wij maken het mogelijk doordat wij de juiste apparatuur uitkiezen welke past bij uw situatie en budget.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de wifi verbinding beveiligd wordt met een wachtwoord en dat al uw apparaten weer worden verbonden met uw wifi netwerk.

 

Dé 3 stappen naar succes

1. inventarisatie fase, tijdens deze fase kijken wij naar de bouw van uw huis en of u bijvoorbeeld op iedere etage in huis een netwerkkabel heeft liggen. Uw wensen en behoeftes worden besproken om zo een gewenst resultaat te behalen. 

2. Prijs indicatie, wij leveren al onze producten zelf en laten u heel graag van te voren weten wat het u gaat kosten. Bij ons betaald u nooit te veel.

3. Uitlevering, in deze fase komen wij bij u op locatie om de wifioplossing aan te sluiten en te configureren. Wij gaan pas weg als alles werkt!

“Wij zorgen ervoor dat het netwerk weer werkt, en dat u weer verbonden bent.”

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer wil je teruggebeld worden?

10 + 3 =

Onze duidelijke tarieven

Bij ons heb je geen verassingen achteraf maar altijd een duidelijke prijs en eerlijke afspraken!

De Computer Specialisten regelen 't voor je!

Onze specialisten staan altijd voor je klaar bij internet en netwerkproblemen. Of je nu problemen hebt met het verbinden van apparaten of een slecht  wifi-signaal hebt wij komen graag bij je langs om je op weg te helpen. Uiteraard sluiten wij ook je internet aan.

Wij Weten Hoe je Netwerk en Internet werkt.

Wij weten hoe computers werken en hoe wij al je apparaten met elkaar kunnen verbinden. Wij komen bij je langs om je te helpen!
Internet Netwerk installeren
WiFi problemen? Traag internet? Vragen over je televisie? Installeren van slimme lampen op je Ipad? Homecinemaset gekocht maar je weet niet hoe je deze aansluit? Advies nodig over je mobiele telefoon, laptop of gameconsole? Op iedere vraag hebben wij het antwoord en voor ieder probleem de oplossing!

Antwoorden op jouw vragen

Wat doen De Computer Specialisten?

De Computer Specialisten helpen je verder op weg voor een schappelijke prijs met alle computergerelateerde problemen. Ons team bestaat uit computerprofessionals met een schat aan ervaring en erkenningen die vereist zijn in dit digitale tijdperk. Heb je een vraag voor ons dat vertrouwen wij erop dat je contact met ons opneemt.

Waarom De Computer Specialisten?

Waar voor je geld, het enige wat voor ons telt is dat je geholpen wordt en met tevredenheid gebruik kunt maken van je apparatuur.

Computer traag?

De oorzaak van een langzame computer kan heel goed komen door een virusbesmetting. Wij raden je aan een geavanceerde virusscanner te installeren om dit te verhelpen en de computer in de toekomst te beveiligen.

Overal WiFi in huis?

Steeds vaker willen wij apparaten aansluiten op het internet, denk hierbij aan de slimme thermostaat of verlichting of je smart televisie. In iedere hoekje van het huis of tuin is het van belang dat er voldoende signaal behaald wordt om snel en fatsoenlijk gebruik te maken van je apparaat en de daarbij behorende functionaliteiten. Wat wij in veel huiskamers opvalt zijn “probeersels” een Wifi versterker hier en daar of verschillende merken wifi-apparaten die niet met elkaar samen werken wat dus averechts werkt. Laat u daarom adviseren door onze netwerk en Wifi-specialisten.

Computer crash gehad?

Oeps… de computer start niet meer op, wat nu? Al je bestanden en foto’s staan op de harde schijf en er is geen back-up gemaakt? Niet getreurd zolang de harde schijf nog goed werkt hebben wij de mogelijkheid om alle bestanden veilig te stellen. Uiteraard komt je later pas tot de conclusie dat je een back-up had moeten maken, daarom is het verstandig om te denken aan een goed werkende en geautomatiseerde back-up. Wij adviseren en ondersteunen je graag!

Waar heb je internet of netwerkhulp nodig?

Onze internet en netwerk support diensten worden met namen geleverd in Gemeente Stichtse Vecht en nabij gelegen plaatsen zoals: Maarssen,  Maarsseveen, Breukelen, Loenen, Loenen aan de Vecht, Zuilen, Oud Zuilen, Loosdrecht, Vleuten, De Meern, Leidscherijn, Kockengen, Tienhoven, Nieuwer Ter Aa, Wilnis, Mijdrecht, Harmelen, Woerden, Vleuterweide, Terwijde, Vinkeveen, Vreeland, Nieuwer Sluis, Westbroek, Groenekan , Loenersloot, Scheendijk, Kamerik, Zegveld, De Bilt, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Zeist, Utrecht, Culemborg, Meerkerk, Schoonhoven, Beesd, Montfoort, Bunnik.

De Partners waarmee we samenwerken

Adres

Nassaustraat 16-1 3601 BG Maarssen 0346-745303 info@decomputerspecialisten.nl