De computerspecialisten sponsort het Veteranen Search Team mbt de buddy trail. Een tandem fietstocht van Seedorf (D) naar Doorn (NL) een rit van 350KM Dit doen zij  om geld op te halen voor de Veteranen Search Team zodat zij weer kunnen helpen assisteren en zoeken bij vermissingen.

De buddy trail is een fietstocht op een tandem. De buddyparen hebben een budget van maximaal €50 daarmee moeten ze hun tandem aanschaffen en rijdbaar maken. Van te voren is de route niet verkend en globaal uitgezet. De route word gezamenlijk bepaald op de avond voor de etappe. Het geld wat word opgehaald met dit evenement is voor het Veteranen Search Team

De stichting Veteranen Search Team neemt deel aan zoekacties naar een vermist persoon of goederen. De politie kan een verzoek tot inzet geven. Zonder verzoek van de politie zal er geen inzet van het Veteranen Search Team plaatsvinden.

De stichting Veteranen Search Team is een vrijwilligersorganisatie van ruim 800 getrainde vrijwilligers. Dankzij hun ervaring als (oud) militair en/ of overig geüniformeerd beroep hebben deze vrijwilligers  een andere kijk op het terrein dan een “burger”

Wilt u meer informatie over het Veteranen Search Team of u wilt ook sponsoren.

Neem dan is een kijkje op hun eigen website:
https://veteranensearchteam.nl/

Wij Bellen Je Graag Terug!

Wanneer wil je teruggebeld worden?

13 + 13 =